Daily Archives: 28/10/2014

Литературно читање

citanje1 citanje2 citanje3 citanje3 citanje5 citanje6

 

На ден 27.X 2014г. во пресрет на патрониот празник на нашето училиште ОУ ,,Лазо Ангеловски”, се одржа литературно читање. Беа доделени дипломи и пофалници на најуспешните литературни творби по претходно објавениот литературен конкурс.