Daily Archives: 11/05/2015

Прво место на -International English Language Competition-Hippo

На финалето на  International English Language Competition-Hippo одржано на 9-10. 5. 2015г, во Италија, Ученичката Карина Митрева VI/3 одд. под менторство на наставничката Милена Игњатова  го освои првото место.Честитки за нашата ученичка и и посакуваме уште многу награди.

hipo