Daily Archives: 11/03/2016

Регионален натпревар по диктат на француски јазик

На 11.03.2016 година се одржа регионалниот натпревар по диктат на француски јазик на кој ученикот Андреј Талески од VIII-6 одделение освои II место, а ученичката Ема Пауновска од  IX-4 одделение освои III место.