Daily Archives: 16/03/2016

Училишен натпревар по англиски јазик за V одделение

На 16.03.2016 година се одржа училишен натпревар по англиски јазик за V одделение. На натпреварот учествуваа 25 ученици од сите одделенија.

I место – Милијана Стојановик V-4 одд.

II место – Мартина Јаначковска V-6 одд.

Овие ученици ќе учествуваат на општинскиот натпревар по англиски јазик кој ќе се одржи на 26.03.2016 година.

10410137_1151358518210391_7460986025343907534_n 12246700_1151358914877018_1288156379485932430_n