Daily Archives: 09/10/2016

Дебатна емисија на ТВ НОВА

На ден 8 октомври 2016г. на ТВ НОВА се емитуваше дебатна емисија на тема „Односот ученик-просветен работник ,некогаш и денес“. Во емисијата учествуваа ученици од ООУ„Лазо Ангеловски“ и одделенскиот наставник Кристина Башовска и дебатираа на темата, со посебен акцент за важноста на домашното воспитување во образовниот процес.