Daily Archives: 25/10/2016

Учиме за сообраќај

На ден 25.10.2016 учениците од III1 I III2 одд. при ООУ Лазо Ангеловски Скопје , учествуваа на предавање на тема Учиме за сообраќај во организација на ЈСП Скопје, АМСМ и сообраќајна полиција при МВР Скопје. Едукацијата на учениците се одвиваше во автобус на ЈСП Скопје со прошетка низ сообраќајниците на градот.