Daily Archives: 19/03/2017

Општински натпревари по англиски јазик за V и IX одделение

На ден 18.03.2017 год. во ООУ”Лазо Ангеловски”, Аеродром, Скопје, во организација на ЕЛТАМ се одржаа општинските натпревари по англиски јазик за V и IX одделение.

Во рамките на општина Аеродром, учениците од ООУ”Лазо Ангеловски”, Скопје, ги освоија следниве места:

IX одд. 
I место- Елена Цветановска

V одд.
II место – Дејан Гиразов
III место – Андреј Павловски

Честитки до учениците и нивните ментори.

17308831_10211747820988974_8266747560329503050_n 17342744_10211747822029000_8288564887576868986_n

Училишен натпревар по француски јазик

На ден 18.03.2017 год. во ООУ”Лазо Ангеловски”, Аеродром, Скопје, се одржа училишниот натпревар по француски јазик.

Учениците Андреј Талески, Сања Бобевска и Ана Влашки продолжуваат на регионален натпревар. Им посакуваме успех.

17353500_10211747783068026_4706680827285771087_n