Daily Archives: 27/03/2017

Пинг понг натпревар

На натпреварот по пинг понг кој се одржа на 26.03.2017 година, Томи Јорданов освои 1 место (поединци) и 1 место (двојки) на град Скопје и 3 место (поединци) и 2 место (двојки) на државниот натпревар.