Daily Archives: 08/04/2017

Регионални натпревари по англиски јазик за V и IX одделение

На ден 8.04.2017 год. во ООУ”Лазо Ангеловски”, Аеродром, Скопје, во организација на ЕЛТАМ се одржаа регионалните натпревари по англиски јазик за V и IX одделение.

Учениците од ООУ”Лазо Ангеловски”, Скопје, ги освоија следниве места:

IX одд. 
V место и пласман за државниот натпревар – Елена Цветановска

V одд.
X место – Дејан Гиразов и Андреј Павловски

Честитки до учениците и нивните ментори.