Daily Archives: 18/05/2017

Државен натпревар по информатика

На 17.05.2017 година во просториите на Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство (ФИНКИ) – Скопје, се одржа државниот натпревар по информатика во организација на здружението на информатичари на Македонија (ЗИМ).

Нашиот ученик Ѓорѓи Чунгурски од VII-22 одделение, освои диплома за трета (III) награда на државен натпревар!

18485410_1846783365570829_5492294196994723880_n