Daily Archives: 26/09/2017

Чистотата е половина здравје

На ден 29.09.2017 година првачињата од I-1 одд. со интерес ја проследија презентацијата „Хигиенско миење на раце“ во соработка со родител-медицинско лице. На презентацијата присуствуваше и социологот Иванка Иванова и сите заедно научија како правилно се мијат рацете, направија вежби и сето тоа практично го применија.