Daily Archives: 05/10/2018

Детската недела

Во рамките на детската недела, учениците – првачиња од ООУ”Лазо Ангеловски”, општина Аеродром, на ден 05.10.2018 година свечено, со ветување пред своите наставници и соученици, пристапија во детската организација.

43223412_720674878267045_58471830796632064_n 43293058_234302767440428_4682182533587140608_n