Daily Archives: 16/10/2018

Фестивал на сочни фигури

На ден 16.10.2018 година ДСУ „Св. Наум Охридски“ – Скопје, преку секцијата за здрава храна и во соработка со „Слоуфуд Св. Наум Охридски“ и оваа година организираше Фестивал на фигури од овошје и зеленчук „Сочни фигури“ на кој учествуваа ученици од петто одделение од нашето училиште со свои изработки од овошје и зеленчук.

Учениците на настанот ја покажаа својата креативност преку одличните изработки за што добија пофалници од организаторот.