Daily Archives: 05/03/2019

Регионален натпревар по географија

На 03.03.2019 година се одржа Регионалниот натпревар по географија во просториите на Американската гимназија -Скопје. Од нашето училиште, наградени беа следните ученици:

  • I (прва) награда -Катерина Иванова VI-6 одд. ментор: Ане Аврамовска
  • II (втора) награда- Гала Додевска VII-3 одд. ментор: Јулијана Максимовска

Овие ученици продолжуваат на Државниот натпревар по географија.

received_977501069112773