Daily Archives: 12/04/2019

Кинофест Алгоритам 2018/2019

На наградниот конкурс за краток филм “Кинофест Алгоритам 2018/2019″ учениците од нашето училиште ги освоија следните награди:

КАТЕГОРИЈА: Награда за училиште со најголем број на доставени филмови

КАТЕГОРИЈА: Наградени од жири комисија

  • ПРВО МЕСТО: Анастасија Илиевска, Лина Павловска, Марија Саралиевска и Ива Даутовска VIII-5 одд, ЕКО СВЕТ; ментори: Марина Тујунџиева и Тина Симиќ Ацковска
  • ВТОРО МЕСТО: Славчо Велкоски и Милијана Стојановиќ VIII-4 одд; ментори: Мирослава Павлова Анеска и Тина Симиќ Ацковска

Резултати можете да ги погледнете на следниот линк:

http://bit.do/rezultati