Daily Archives: 09/05/2019

Патување низ галаксијата на еТвининг

FB_IMG_1557406968272

На 09.05.2019 година се одбележа Меѓународниот ден на еТвининг, Денот на Европа и крајот на Пролетната кампања: Демокрарско учеството. Учениците од III-1 и I-1 одд. со одделенските наставници Магдалена Петреска и Гордана, истражуваа, размислуваа и цртаа на која од понудените планети од галаксијата на еТвининг (Планета на човековите права, Планета на законите, Планета на животната средина, Планета на медиуми и Планета на историјата ) би живееле и зошто.