Daily Archives: 18/01/2020

Училишен натпревар по географија

На 23.12.2019 година, во нашето училиште се одржа училишен натпревар по географија.

Учениците ги постигнаа следните резултати:

  VI одделение:

  • 1 место -  Марко Колевски VI-6 одд.
  • 2 место  – Деа Јаначковска VI-2 одд.
  • 3 место – Филип Живков VI-1 одд.

VII одделение:

  • 1 место – Катерина Иванова VII-6 одд.
  • 2 место – Сара Костова VII-1 одд.
  • 3 место – Софија Тасиќ VII-6 одд.

VIII одделение:

  • 1 место – Марија Поповска VIII-1 одд.
  • 2 место – Леа Јанковска  VIII-1 одд.
  • 3 место – Гала Додевска   VIII-3 одд.