Daily Archives: 07/02/2020

Победници на училишниот конкурс за дигитален постер за побезбеден интернет

Според онлајн гласањето за избор на дигитален постер за побезбеден интернет кое беше спорведено од 3-7.02.2020 година, 3 ПОСТЕРИ кои добија најголем број на гласови од учениците од нашето училиште се:

 DB VII-6

Постер избработен од Давид Боримечковски  VII-6 одд.

MS VIII-3

Постер избработен од Марко Секуловски од VIII-3 одд.

MP V4

Постер избработен од Марко Панчевски V-4 одд.

Резултатите од онлајн гласањето можете да ги погледнете на следниот линк.

3 постери ќе продолжат на интернационалниот конкурс во рамките на ЕРАЗМУС+ КА229 проектот „Млади новинари денес – одговорни дигитални граѓани утре“ каде што од сите 5 држави од пристигнатите 15 постери ќе се изберат најдобрите три.