Daily Archives: 02/03/2020

Општински натпревар по математика

На 29.02.2020 година се одржа општинскиот натпревар по математика. Учениците од нашето училиште ги освоија следните резултати:

IV одделение

  • пофалница – Павел Зафировски

V одделение

  • 2 место: Александра Митеска
  • 3 место: Натали Ценевска

VI одделение

  • 1 место: Ива Бошеска, Ангела Ристовска, Ема Котевска, Ана Радеска
  • 2 место: Анастасија Пецевска
  • 3 место: Јован Петроски, Горазд Андоновски

VII одделение

  • 2 место: Сара Митевска, Марко Бишкоски
  • 3 место: Теона Тренеска

VIII одделение

  • 3 место: Марта Стојковска

IX одделение

  • 2 место: Милијана Стојановиќ, Марија Станчева