Daily Archives: 10/03/2020

Општински натпревар по биологија и природни науки

На одржаниот Општински натпревар по природни науки и биологија, кој се одржа на 15.02.2020 година, учениците од нашето училиште ги покажаа следните резултати:

IV одделение

 • Марија Талеска IV-5 одд – I место
 • Никола Зорески IV-1 одд – II место
 • Лука Костадиноски IV-3 одд – III место
 • Ива Мицева IV-5 одд – III место
 • Андреј Митев IV-1 одд – III место
 • Павел Зафировски IV-3 одд – III место
 • Сара Драгниќ IV-5 одд – III место
 • Мила Јанковска IV-6 одд – пофалница
 • Анастасија Костова IV-6 одд – пофалница
 • Филип Горгиев IV-1 одд – пофалница
 • Теона Џуговска IV-5 одд – пофалница
 • Стефан Јачев IV-2 одд – учество

V одделение - ментор: м-р Ирина Шорева

 • Марко Панчевски – II награда
 • Александар Цветковски – II награда
 • Никола Ничев – III награда
 • Александра Митеска -III награда
 • Гаврил Азманов – III награда
 • Мила Блажева – III награда
 • Давор Панајотов – III награда
 • Михаил Мицковски – III награда
 • Теодора Стеваноска – III награда
 • Константин Брајаноски – пофалница
 • Јована Димовска – учество

VI одделение - ментор: Весна Јорданова

 • Марко Колевски – II награда
 • Ана Радеска – II награда
 • Ива Бошеска – II награда
 • Ангела Ристовска – III награда
 • Дамјан Илиоски – III награда
 • Андреа Лукарова – III награда
 • Исидора Коколанска – пофалница
 • Лина Крстеска – пофалница
 • Деа Јаначковска – пофалница
 • Павел Ваневски – пофалница
 • Петар Таневски – пофалница
 • Евгенија Велкова – пофалница
 • Огнен Славковски – учество

VII одделение - ментор: Весна Јорданова

 • Теона Тренеска – II награда
 • Катерина Иванова – III награда
 • Лука Ѓуриќ – III награда
 • Марко Бишкоски – III награда
 • Сара Костова – пофалница
 • Ана Гривчевска – пофалница
 • Теодора Саздановска – пофалница
 • Христина Стојанова – учество
 • Амра Пепиќ – учество
 • Горјан Азманов -учество
 • Филип Бишковски -учество

VIII одделение - ментор: Цветанка Малческа

 • Гала Додевска – II награда
 • Марија Поповска – III награда
 • Лара Маркова – пофалница
 • Миа Драгниќ – пофалница
 • Стефанија Димковска – пофалница
 • Марија Митовска – учество
 • Димитриј Кочов – учество
 • Андреја Пејковска – учество
 • Мила Петровска – учество
 • Марија Стојановска – учество
 • Марта Стојковска – учество
 • Анастасија Христовска – учество
 • Андреј Костовски – учество

IX одделение - ментор: Цветанка Малческа

 • Марија Станчева – II награда
 • Мартина Јаначковска – III награда
 • Тамара Соколовска – III награда
 • Мариела Стефановскa – пофалница
 • Мила Трајановска – пофалница
 • Ангела Зимбакова – пофалница
 • Ангела Чангарлиева – пофалница
 • Иван Тренчевски – пофалница
 • Анастасија Симовиќ – учество
 • Славчо Велковски – учество
 • Дафне Атанасова – учество
 • Петра Кантурска – учество
 • Лина Павловска – учество