Daily Archives: 17/06/2021

Известување

Се известуваат родителите дека од 22-25.06.2021 година во период од 9 до 12:30 часот ќе можат да ги подигнат потврдите за запишан ученик во прво одделение во учебната 2021/2022.

Потврдите ќе послужат за добивање еднократна парична помош од страна на Општина Аеродром.