Daily Archives: 18/02/2022

Општински натпревар по физика

На општински натпревар по физика одржан на 11.02.2022 година организиран од ДФРМ, учениците Ана Радеска, Ива Бошеска, од 8-2 одд. и Анастасија Пецевска од 8-3 одд.Марко и Филип Бишкоски од 9-1 одд. и Даријан Атанасовски од 9-6 одд. се пласираа за учество на регионален натпревар.