Регионален натпревар Spelling Bee

На ден 29.04.2017 година на ревиалниот регионален натпревар Spelling Bee, 7 ученици од ООУ”Лазо Ангеловски”, Скопје, обезбедија пласман на државен натпревар.
V одд. – Дејан Додевски, Ирина Малинкова и Миа Терзиќ
VI одд. – Милијана Стојановиќ
VIII одд. – Војдан Велков, Дамјан Велков
IX одд. – Горазд Велков
Честитки и успех на државниот натпревар.

18195024_10212175172072484_3053003021293542029_n