Акростих песни за мирот

Во рамките на Еразмус+ КА219 проект „Да ја обоиме иднината“, во месец јануари 2018 година учениците создадоа свои акростих песни за мирот како дел од активноста Воз на мирот во рамките на проектот.

Погледнете го онлајн изданието кое преставува збир од сите песни и постери за мир напишани и креирани од учениците од сите 6 партнер-земји