Првенец и најдобрите ученици во генерацијата 2009-2018г.

На ден 8.6.2018 година се одржа свечено прогласување на првенец на генерација (Кристина Тасева од IX-1 одд.) и најдобрите ученици во генерацијата 2009-2018г. Честитки и многу успех!