Месец на штедење

На ден 19.10.2018 година претставници од НЛБ Банка во II-2 и III-5 одд. одржаа презентација која беше  поврзана со Месецот на штедење, а воедно и на безбедноста во сообраќајот. Беа  споделени  и корисни совети за штедење, можностите за штедење и  забавната страна на штедењето.

Учениците  изработија цртежи на тема штедење и безбедност во сообраќајот. Цртежите ќе учествуваат на натпреварот организиран од страна на НЛБ Банка во рамките на акцијата ,,НЛБ Месец на штедење“.