Општински квиз натпревар по ППЗ

На ден 30.10.2018 година се одржа 34 општински квиз натпревар по ППЗ во ООУ “Александар Македонски”. Екипата на ООУ “Лазо Ангеловски”, составена од Мила Спасевска IX-6 одд., Ива Даутовска VIII-5 одд. и Дафне Атанаскова од VIII-3 одд. имаше успешно учество. Ментор: Жаклина Колевска

thumbnail