Собирна акција за децата од Клиниката за Онкологија

Во периодот од 26-30.11.2018 година ученици волонтери членови на Црвен крст при ООУ “Лазо Ангеловски” успешно ја реализираа собирната акција во парични и материјални средства наменити за децата од Клиниката за Онкологија.

received_612983252437783