XIX Општински натпревар „Млади библиотекари“

Доделени награди за освоено прво и второ место на XIX Општински натпревар „Млади библиотекари“
Во рамките на Манифестацијата „Читатели рекордери“ во Градската библиотека „Браќа Миладиновци“, на 22.2.2019 година беа доделени наградите за освоеното прво место на ученичката Јана Тасевска и за освоеното второ место на ученичката Гала Додевска на XIX Општински натпревар „Млади библиотекари“, под менторство на библиотекарот Благица Ангеловска.