Детски литературен фестивал „Ракатки “

На ден 12.04.2019 година се одржа Детскиот литературен фестивал „Ракатки “. На фестивалот нашата ученичка Горјана Андреска од V-3  одделение под менторство на наставничката Марина Нанева освои второ место.