Државен натпревар по физика

На 18.05.2019 година на ПМФ, Скопје се одржа Државниот натпревар по физика. Нашите ученици ги освоија следните резултати:

  • Милијана Стојановиќ VIII-4 одд- I место
  • Марија Станчева VIII-3 одд- II место
  • Мариела Стефановска VIII-4 одд - III место