Училишен натпревар по математика

На училишниот натпревар по математика учениците ги постигнаа следните резултати:

III одд.

 • 1 награда - Андреј Тошевски
 • 2 награда - Доротеа Барбутова
 • 3 награда - Јована Жарки

IV одд.

 • 1 награда - Павел Зафировски
 • 2 награда - Ангел Биндев
 • 3 награда - Јована Михајлова

V одд.

 • 1 награда - Александра Митеска
 • 2 награда - Натали Ценавска
 • 3 награда - Андреј Цветковски

VI одд.

 • 1 награда - Ана Радеска
 • 2 награда - Ива Бошеска
 • 3 награда - Ангела Ристовска

VII одд.

 • 1 награда - Мила Петреска
 • 2 награда - Даријан Атанасовски
 • 3 награда - Сара Митевска

VIII одд.

 • 1 награда - Миа Драгниќ
 • 2 награда - Марта Стојковска
 • 3 награда - Марија Митовска

IX одд.

 • 1 награда - Милијана Стојановиќ
 • 2 награда - Марија Станчева
 • 3 награда - Андреј Ламбевски