Општински натпревар по физика

На 12.02.2021 година се одржа Општински натпревар по физика. Пласман за учество на регионален натпревар постигнаа учениците:

  • Филип Бишкоски 8-1 одд.
  • Марко Бишкоски 8-1 одд.
  • Даријан Атанасовски 8-6 одд.
  • Давид Боримечковски 8-6 одд.
  • Миа Драгниќ 9-4 одд.
  • Димитри Кочов 9-4 одд.
  • Марија Митовска 9-4 одд.
  • Анастасија Христовска 9-3 одд.