Општински натпревар по англиски јазик

На 20.03.2021 година онлајн се одржа Општинскиот натпревар по англиски јазик. Учениците од нашето училиште ги постигнаа следните резултати:

V одделение (ментор Оливера Доновски)

  • 1 место: Павел Зафировски
  • 1 место: Кирил Здравев

VI одделение (ментор Мирослава Павлова-Аневска)

  • 1 место: Мила Настевска
  • 1 место: Александар Цветковски

VII одделение (ментор Морфа Петровска)

  • 1 место: Горјана Андреска
  • 1 место: Ева Георгиевска

VIII одделение (ментор Љубица Ружинска)

  • 1 место: Ена Велеска
  • 2 место: Сара Костова

IX одделение (ментор Маја Тенев)

  • 1 место: Миа Драгнич
  • 1 место: Марија Поповска

Сите ученици се пласираа за учество на Регионалниот натпревар.