Денови на Франкофонијата

На 20.03.2015 година се одржа приредба во ОУ”Дане Крапчев” по повод денови на Франкофонијата.На оваа приредба учествуваа и ученици од нашето училиште под менторство на наставничката Милена Калиновска.Нашите”Лазовци” се претставија со две точки и добија многубројни пофалби за својот настап.

franko franko2 franko4