Државен натпревар по физика

На државниот натпревар по физика одржан на 5.06.2021 година учениците од нашето училиште ги постигнаа следните резултати:

  • второ место – Даријан Атанасовски  8-6 одд.
  • пофалница – Филип Бишкоски 8- 1 одд.