Гете-институт КВ Скопје распишува конкурс

Гете-институт КВ Скопје распишува конкурс за учество на меѓународен театарски камп што ќе се одржи од 20. – 30.06.2015 во Охрид.Меѓу учесниците е и нашето училиште „Лазо Ангеловски“ од Скопје.  По тој повод се бараат мотивирани млади актери кои имаат основни познавања на  германскиот јазик.

За пријавување потребно е да  испратите видео во траење од најмногу 3 минути.