Млади таленти

На 20.4.2015г. во ООУ”Љубен Лапе”-Аеродром е одржан натпревар по музичко образование”Млади таленти” на кој учествуваа и нашите ученици под менторство на наставниците Тамара Колева и Ирена Христовска. Учениците Јован Ристовски и Мила Цветковиќ од IV/2 одд. ги освоија второто и третото место, а учениците Николина Огненовска VIII/3, Анастасија Петрова VIII/2 и Иван Димишков VIII/2 ги освоија третите места. Им честитаме на нашите ученици за  освоените награди и им посакуваме уште многу успеси.