Виртуоз на кларинет

Нашиот ученик Рикардо Хуна повторно заблеска и освои специјална награда на музичкиот натпревар во организација на Музички и балетски педагози на Република Македонија.Му посакуваме уште многу награди.

RIKI RIKI1