Наградна игра на Тримакс

На наградната игра што ја организираше Тримакс книжарници со основните училишта, ученикот Андреј Трајчев ја освои главната награда ВИКЕНД ВО ОХРИД за две деца и возрасен. Радоста ја сподели со другарчињата од одделението, а посебно со својот брат близнак. Покрај главната награда, наградени се уште 135 ученика од ООУ„Лазо Ангеловски“. Честитки!

igra