Ликовен конкурс „13-ти Ноември“

На ликовниот конкурс „13-ти Ноември“ организиран од Детскиот ликовен центар, нашите ученици ги освоија наградите:

Одделенска настава:

Прво место

  • Горјан Крнчевски IV-4 одд
  • Ева Доневски V-5 одд
  • Јована Радосављев IV-1 одд

Второ место

  • Мила Колевска IV-3 одд
  • Нина Петрушевска I-5 одд

Трето место

  • Миа Дујовска I-5 одд

Предметна настава:

Прво место

  • Анџела Стамкова VIII-2 одд

Трето место

  • Давид Атанасов VI-5 одд