Дополнителна настава предметна

ООУ „Лазо Ангеловски“, општина Аеродром

учебна 2019/20 година

Распоред на наставници за дополнителна настава за март 2020

предметна настава

Дополнителна настава 2019-2020 predmetna_Page_1a

Дополнителна настава 2019-2020 predmetna_Page_2